Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Öz Keskinliler derneği açıldı

Kırıkkale’de nüfus olarak en kalabalık ilçelerinden olan Keskin’in dernek sayısı Öz Keskinliler Derneğiyle birlikte 3’e yükseldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de nüfus olarak en kalabalık ilçelerinden olan Keskin’in dernek sayısı Öz Keskinliler Derneğiyle birlikte 3’e yükseldi.

Keskinlilerin yeni derneği Öz Keskinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin dernek binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

DERNEK BİNASI AÇILIŞI

STK’lar açısından oldukça aktif olan, 400’ün üzerinde derneği bulunan Kırıkkale’de bir yeni dernek daha kuruldu. Öz Keskinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine hizmet vermeye başladı. Öz Keskinliler Derneğinin dernek binası da Yeni doğan Mahallesi 600. Sokakta hizmet vermeye başladı. Dernek hizmet binası açılış törenine Kırıkkale eski Belediye Başkanlarından Cemalettin Akdoğan, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, MHP Kırıkkale Belediye Başkanı aday adayı Serdar Yarar, Dernek Başkanı Bayram Yağlı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN

Dernek binası açılış kurdelesi katılımcılar tarafından ortak olarak kesilirken açılışta konuşan Öz Keskinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Yağlı “Hemşerilerimize her konuda daha fazla yardımcı olmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla çıktığımız yolda dernek kurma çalışmalarımızı tamamladık. Yeni derneğimiz ülkemize, ilimize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Açılışımıza uzaktan, yakından katılan herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimizi derneğimize davet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x