Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimYahşihan

PAZAR GÜNÜ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK OLACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/3) dolayısıyla 19 Kasım Pazar günü açık olacağını bildirdi.

HABER: YELİZ ERDEM

AÇIK BULUNDURULACAK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “19 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2023-ALES/3) katılacak adaylardan, Nüfus Cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için “Sınava Giriş Belgesi” ile 1 adet biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak “Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi ve MERNİS nüfus bilgilerinde  sorun olan  öğrencilerin  bilgi güncelleme işlemlerinin  yapılabilmesi için 19 Kasım 2023 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır” şeklinde ifade edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu