Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Pide fiyatları aynı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pide fiyatları bu senede 2 liradan satışa sunulacak. Konu hakkında açıklamada bulunan Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 300 gram pidenin 2 TL olarak satılacağını söyledi.

 

GEÇEN YIL İLE AYNI FİYAT

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezleri arasında olan pidelerin fiyatları, geçtiğimiz yıl fiyatlarıyla aynı olarak belirlendi. Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, “Ülke genelinde uygulanacak olan pide fiyatında bir değişiklik olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu yıl da kurulumuzda yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde, pide fiyatlarının geçen yıl ki gibi kalmasına karar vermiş bulunmaktayız” dedi.

 

ZAM YAPMADIK

Eroğlu, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 300 gram Ramazan pidesini 2,00 TL satışa sunulacak. Ramazan pidesi toplumumuzun bir kültürüdür. Bu kültürün vatandaşlarımızın sofrasında yer alması için oda olarak bu yıl fiyatlara zam yapmadık. Yaklaşan mübarek Ramazan ayının hem esnafımız açısından, hem de milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu sene fiyatlarda değişiklik yapmayacağız. Vatandaşların sofrasından pide eksik olmasın diye zam yapmadık” dedi.

 

GEREKENİ YAPARIZ

“Vatandaşların fırınlardan ve kapalı mekânlardan pide almasını isteyen Eroğlu, “Piyasada sokak ortasında satılan ucuz pideler insan sağlığını tehdit edebilir. 3 tanesi 2 lira olan pidelere vatandaşlarımız itibar etmesin. Bizim tabii ki fiyat konusunda bir yaptırımımız olamaz. Ama gramajı düşürerek fiyatla oynanırsa gerekeni yaparız. Bu mübarek Ramazan ayı inşallah ülkemizde şehitler için son olur. Başka şehitlerimiz gelmez. Hakkın rahmetine kavuşan şehitlerimize ben Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize, yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x