Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Rafineri meşalesi söndü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hava sıcaklığının ani düşmesi Kırıkkale Rafinerisinde bulunan 3 meşalenin birinin sönmesine neden oldu. Arıza nedeniyle Rafineriden açıklama yapıldı.

 

ÜRETİM DEVAM EDİYOR

Hava sıcaklığının ani düşmesi Kırıkkale Rafinerisinde bulunan 3 meşalenin birinin sönmesine neden oldu. Rafineri yönetiminden arıza ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Sabah saatlerinde Kırıkkale Rafinerisinde hava sıcaklığının ani düşmesi ve hatların donması sonucu gerçekleşen arıza nedeniyle, rafinerinin üç flare’den (meşale) biri sönmüştür. Meşalenin devreye alınması için gerekli müdahaleler yapılarak, yanma diğer meşalelere aktarılmıştır. Teknik emniyet prosedürlerimiz gereği ve tedbir amaçlı olarak, sahada bulunan çözüm ortaklarımız saha dışına çıkarılmıştır. Üretim ve satış faaliyetlerimiz planlandığı gibi sürdürülmektedir. Arızanın giderilmesine ilişkin çalışmalarımız sonuçlandığında ikinci bir bilgilendirme yapılacaktır”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu