Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sabah sandığa, öğlen pikniğe

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de referandumda oy kullanan vatandaşlar, demokratik hakkını yerine getirdikten sonra piknik alanlarına akın etti. Kent Ormanı, Karaahmetli Tabiat Parkı ve Celal Bayar Piknik alanı, oyunu kullanıp pikniğe giden vatandaşlarla doldu taştı.

 

GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARTTILAR

Vatandaşlar oy verdikten sonra piknik alanlarını doldurdu. Oylarını sabah erken saatlerden itibaren kullanmaya başlayan vatandaşlar referandumun tatil ve sıcak güne denk gelmesini fırsat bilerek sandığın ardından piknik alanlarına akın ettiler. Kırıkkale’nin en güzel piknik alanlarından olan Bahşılı Celal Bayar Parkı hafta sonu piknikçilerle doldu taştı.

 

SICAK HAVAYI FIRSATA ÇEVİRDİLER

Oy kullanan vatandaşlar, il ve ilçe merkezlerinde bulunan piknik alanlarını tercih etti. Yeşilin bol olduğu mekânlarda mangal yakarak piknik yapan vatandaşlar, serinlemenin keyfini çıkardı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte oy kullanan ardından ise Mesut Yanar, demokratik haklarını kullandıktan sonra sıcak havayı da fırsat bilerek piknik yapmaya geldiklerini ifade etti.

 

HAVALAR DÜZELMEYE BAŞLADI

Oyunu kullandıktan sonra piknik yapmaya gelen Nusret Demir, “Sabah oylarımızı kullandık ve evlerimizde oturmak yerine piknik yapmayı tercih ettik. Hava çok güzel. Kış mevsiminin ardından ilk kez piknik yapma imkânı buluyoruz. Çocuklarımızla birlikte vakit geçirmeyi tercih ettik” dedi. Dursun Yiğiter ise, “Havalar düzelmeye başladı. Birçok vatandaş gibi biz de oyumuzu kullandıktan sonra kalan zamanımızı değerlendirmek için Celal Bayar Parkı’na geldik” şeklinde konuştu. Mesire alanında, çocuklar ve gençler ise çeşitli oyunlar oynayıp bisiklet sürerek güzel havanın tadını çıkarttı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x