Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Saran Group’tan 18’nci spor salonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saran Group’un gençlere sporu sevdirmek misyonu ile Anadolu’nun dört bir yanına inşa ettirdiği spor salonlarının 18’cisi Çerikli Kasabası’nda açılacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyacak olan spor salonunun 18 Ekim Perşembe günü saat: 13.00’da düzenlenecek açılış törenine Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, davetliler ve okullarda öğrenim gören çocuklar katılacak. Sosyal sorumluluk projelerinde sporla eğitimi aynı platformda buluşturan Saran Group’un yeni spor salonunda binlerce çocuk spor ile tanışacak, spor yapma imkanı bulacak. Öğrenciler, spor salonunda basketbol, voleybol ve hentbol gibi salon sporları alanında eğitim alabilecek.

 

2000 yılından bu yana on binlerce çocuk konuk edildi

Saran Group’un 2000 yılından bugüne kadar başta Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere 18 spor salonunu Doğubeyazıt, Ağrı, Ardahan, Hakkâri, Kırıkkale, Van,  Kahramanmaraş ve Soma gibi illerde ve ilçelerde açmıştı. İç ve dış cepheleri sarı-lacivert renklerde tasarlanan spor salonlarında on binlerce çocuk konuk edilirken, on binlerce çocuğun spor eğitimi almasını sağlayacak çalışmalar da sürdürülüyor. Saran Group, gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projeleri ile birlikte çocukları mutlu etmeye önümüzdeki dönemde de devam edecek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kurtuluş Lisesi Mezunlarından Hüseyin
Kurtuluş Lisesi Mezunlarından Hüseyin
10 Ekim 2018 00:32

Sayın Saran sizi bir Kirikkaleli olarak takdirediyorum , Fakat bir yanlısınız bizi cok uzdu. Ne dersen 60 yıllık babamızın ve bizim mezun oldugumuz okulumuzun Kurtuluş Lisemizin adını degistirmeyecektin, anilarimizi gecmisimizide sildin, yazik ettin be baskan KURTULUS LISESI 1966.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x