Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

ŞEHİDE SAYGI TERÖRE TEPKİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

223’üncü şehidini toprağa veren Kırıkkale’de ev ve işyerlerini ay yıldızlı bayraklar süslüyor

Son 20 günde vatana 3 şehit veren Kırıkkale’de teröre tepki çığ gibi büyüyor. Şehitlerini tekbirlerle son yolculuğuna uğurlayan Kırıkkaleliler evlerini ve işyerlerini ay yıldızlı Türk bayraklarıyla süsleyerek şehidine saygı, teröre tepkisini dile getiriyor.

TERÖRE TEPKİ

Şehitler diyarı Kırıkkale üst üste hain saldırılar sonucu şehit düşen 3 şehidini daha bağrına bastı. Eli kanlı terör örgütü PKK’ya karşı tepkisini her platformda ortaya koyan Kırıkkale halkı yine duyarlılığını gösteriyor. Son zamanlarda yaşanan gittikçe artan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine vatandaşlar, esnaflar, iş yeri ve evlerine Türk bayrağı asma kampanyası başlattı. Ev ile iş yerlerine astıkları Türk bayrakları altında çektikleri fotoğrafları sosyal medyada da paylaşan vatandaşlar başlatılan bu kampanya konusunda tüm Kırıkkale halkını duyarlı olmaya davet ettiler. Kimi Kırıkkaleliler ise vatana 223’üncü şehidini veren Kırıkkale’nin isminin Şehitkale olarak değiştirilmesi yönünde sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.

BAYRAK ASMAYA DAVET

Kampanyaya ‘Ev ve iş yerine bayrağını as, Birlik ve Beraberliğini herkese göster Kırıkkale’ ismini verdiklerini söyleyen esnaflar herkesi kampanyaya desteğe davet etti. İşyerini bayraklarla süsleyen esnaf Sercan Kuzucu, Ramazan Sokağı meydanında bayrak asarak kampanyaya destek olduklarını söyledi. Esnaf Kuzucu “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde tek ihtiyacımız birlik ve beraberliktir. Tüm esnafımızı bayrak asmaya davet ediyorum. Terör, tüm dünyanın ortak sorunudur. Bu sorunu kimse görmezden gelemez ve ‘bana ne’ diyemez.  Nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerden birisi olan Kırıkkale’de herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x