Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden operasyon

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 'Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık' suçundan 1 kişi yakalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ‘Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ suçundan 1 kişi yakalandı.

 

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan e.a. isimli şahıs yakalandı. Kesinleşmiş suçtan yakalanan şahıs yasal işlemleri akabinde Keskin F tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

whatsapp-gorsel-2023-12-11-saat-16-33-40-5ab1057c.jpg

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x