Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Sokak basketbolu başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenecek olan 3×3 Sokak Basketbolu 16-17 Mayıs 2016 tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

 

YETENEKLİ SPORCULAR KEŞFETMEK

Organizasyon kapsamında Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formalar müsabakalara katılan sporculara ücretsiz olarak verilecek. Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formalardan ilki İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü’ye takdim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada “Basketbol Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yapılacak olan 3×3 Sokak Basketbol Turnuvasının amacının sporu tabana yaymak ve yetenekli sporcuların keşfedilmesidir” diye konuştu. Ünlü, “Bu tür organizasyonlar, gençlere ulaşmamız noktasında bizlere yardımcı olmaktadır. Sokak Basketbolu Turnuvasına katılacak olan sporculara Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formalar hediye edilecek. Başta Basketbol Federasyonu olmak üzere İl Temsilcimize, antrenörlerimize ve tüm spor camiasına teşekkür ederim” dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x