Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Taksi gaspçıları yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de müşteri olarak bindikleri takside sürücü 65 yaşındaki İbrahim Erdoğan’ın yüzüne biber gazı sıkıp, dövdükten sonra 205 lira parası ve  kredi kartını alan üç şüpheliden ikisi yakalandı.
BİR ŞÜPHELİ ARANIYOR
Merkezdeki taksi durağından bindikleri taksi ile Yahşihan TOKİ’ye gelen üç kişi, şoför İbrahim Erdoğan’a gösterdikleri evden alacaklı olduklarını söyledi. Buraya gelince araçtan inen şüphelilerden biri iddiaya göre sürücü Erdoğan’ın yüzüne biber gazı sıktı. Daha sonra diğerleri de inerek Erdoğan’ı dövüp, taksinin arka koltuğuna attılar. Üzerindeki 205 lira para ve kredi kartını alan şüphelilerin alışveriş merkezine doğru gittiğini anlatan taksi şoförü İbrahim Erdoğan’ın şikayeti üzerine polis üç kişiyi aramaya başladı. Şüphelilerden ikisi bir süre sonra yakalandı. Sabıkalı oldukları belirlenen ve bir süre önce de cezaevinden çıkan B. E. (37) ile H. A. (20) çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Kaçan diğer şüpheli ise aranıyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu