Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

TELEFON DOLANDIRICILARI YAKALANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından 5.000 $ nakit ile 60.000 ₺ değerindeki ziynet eşyaları dolandırıldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 30 Ekim’de kendisini Polis olarak tanıtan şüphelilerin telefon aramasında; isimlerinin bir yasadışı terör örgütüne üyelik soruşturmasında geçtiği yalanına ikna olan ve 5.000 $ nakit ile 60.000 ₺ değerindeki ziynet eşyalarını ikametine gelen dolandırıcılara teslim eden telefon dolandırıcılığı olayının mağduru vatandaş polise giderek şikayetçi oldu. Yapılan incelemede şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmada kaçış güzergahları üzerindeki güvenlik kameraları ve KGYS görüntüleri incelendi ve şüpheli şahıslar Ankara’da yakalandı. Gözaltına alınarak Kırıkkale’ye getirilen şüphelilerin üzerinden müştekiye ait olan 4.405 $ ve 2 altın kolye, 1 çift altın küpe, 1 altın yüzük, 1 altın bileklik ele geçirilerek müştekiye teslim edildi. 3 şüpheli haklarında yapılan işlemler sonrası çıkarıldıkları Mahkemece tutuklandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu