Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Koronavirüs

Temaslı Öğrenci Alışveriş Yaparken Yakandı

Kırıkkale'de sınıfı karantinaya alınan temaslı öğrenci, kentin en işlek caddesinde alışveriş yaparken tespit edildi. Karantina ihlali yapan öğrenci, ekip aracıyla evine gönderilirken, babasına da 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de sınıfı karantinaya alınan temaslı öğrenci, kentin en işlek caddesinde alışveriş yaparken tespit edildi. Karantina ihlali yapan öğrenci, ekip aracıyla evine gönderilirken, babasına da 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı.

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında çalışmalar sürüyor. İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri, Covid-19 pozitif vaka tablosundaki artışın önüne geçmek için 24 saat esasına göre denetim yapıyor. Kentin farklı noktalarında devriye gezen ekipler, HES kodu kontrollerini gerçekleştiriyor. Kentin enğun olduğu Zafer Caddesi’nde denetim yapan ekipler, HES kodu sorgusunda Ö.B.T. (10) isimli öğrencinin temaslı olduğunu tespit etti. Sınıfı karantinaya alınan temaslı öğrenci Ö.B.T., kırtasiyeden çıktı almak için dışarı çıktığını söyledi. Denetim ekipleri, öğrenciyi ekip aracıyla evine gönderdi. Babasına da 4 bin 50 lira idari para cezası uyguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x