Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Vali Sezer 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı Yayımladı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sezer mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 80. Yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum. Atatürk, sadece Türk Milletinin değil, dünyanın bütün mazlum milletlerinin sevgi ve takdirine mazhar olmuş, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dâhi olarak tarihe geçmiştir.

Atatürk’ün mirası Türkiye Cumhuriyeti; sanayisi, ekonomisi, gençliği, üniversiteleri, şehirleri ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bu düşüncelerle, vefatının 80. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Ruhu Şad Olsun!” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x