Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Verilen Söz Yerine Getirilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz, Kariyer Basamaklarında Başvuru Şartları Esnetilmeli konusunda açıklamalarda bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz öğretmenlerin Kariyer basamaklarında başvuru şartları konusunda değerlendirmelerde bulunarak,

“Eğitim-Bir-Sen olarak, ısrarla talep ve takip ettiğimiz, meslek kanununa yönelik eleştiri ve önerilerimiz başta olmak üzere, pek çok platformda dile getirdiğimiz kariyer basamaklarında aranan asgari öğretmenlik hizmet süresinin kısaltılması teklifimizin haklılığı ve yerindeliği, Millî Eğitim Bakanı tarafından da görülmüş ve vaade dönüştürülmüştü.

Öğretmenlik kariyer basamakları başvuru şartları esnetilmeli, 5 yıllık hizmet süresine sahip olan öğretmenlere uzman öğretmenlik, 10 yıllık hizmet süresine sahip olanlara başöğretmenlik için başvuru ve eğitim programlarına katılma hakkı tanınmalıdır. Öğretmen olarak görev yapmakta iken ilçe millî eğitim müdürü, şube müdürü kadrosuna atanan veya bu kadrolarda görev yapmış olanlara da kariyer basamaklarına başvuru imkânı verilmelidir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu