Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde yolcu otobüsünde bir kilogram metamfetamin ele geçirildi, gözaltına alınan İran ve Afganistan uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

 

BAGAJINDA ARAMA YAPTI

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mardin’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine Kırşehir-Kırıkkale karayolunun Özbağ beldesi yakınında uygulama başlattı. Ekipler, uygulama esnasında 8 yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Mardin’den geldiği belirlenen otobüsteki Afganistan ve İran uyruklu 2 kişinin durumundan şüphelenen ekipler, zanlıların üzerinde ve otobüsün bagajında arama yaptı.

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Bagajdaki aramada, iki valizde bir kilogram metamfetamin bulan ekipler, Afgan uyruklu Akam Shamatı ve İran uyruklu Samıholla Shınvari’yi gözaltına aldı. Zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Şüphelilerin yurda kaçak yollardan soktukları sentetik uyuşturucuyu İstanbul’a götürmek üzere yolcu otobüsüne bindikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x