Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Yaşlı Teyze Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler yürüyemeyen yaşlı bir teyzeye tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını söyledi.

HABER: YELİZ ERDEM

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Kırıkkale’de yaşayan hastalığından dolayı yürüyemeyen, dışarı çıkamayıp güneş yüzü görmeyen yaşlı teyzeye tekerlekli sandalye yardımı yapıp teyzeye güneş oldu.

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler yapılan tekerlekli sandalye yardımı ile ilgili açıklamalarda bulunarak  “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak bir kişinin daha mutluluğuna vesile olduk. Hastalığından dolayı dışarı çıkamayan teyzemize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Kızılay gelerek annesinin durumunu ağlayarak anlatan kardeşimizin hemen yardımına koştuk.

Gerekli evrakları hazırladıktan sonra Genel Merkezimize teyzenin durumunu anlatıp tekerlekli sandalye talebinde bulunduk. Genel merkezimiz vakit kaybetmeden teyzemiz için tekerlekli sandalye gönderdi. Teyzemizin tekerlekli sandalyesinin geldiğini haber verdiğimiz aile bu kez sevinçten ağlıyordu” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu