Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Yüz Yüze Eğitim Yeninden Başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YÜZ YÜZE EĞİTİM YENİNDEN BAŞLIYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
YÜZ YÜZE EĞİTİM YENİNDEN BAŞLIYOR – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

11 ilde meydana gelen Deprem felaketinin ardından Yüksek Eğitim Kurumlarında ara verilen yüz yüze eğitim yeniden başlıyor. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının aldığı kararın ardından toplanan Kırıkkale Üniversitesi Senatosu, Pazartesi günü itibariyle isteyenlerin online, isteyen öğrenciler için devam zorunluluğu olmaksızın yüz yüze yapılabileceği kararını aldı.

İSTEYEN KATILABİLECEK
11 ilde meydana gelen Deprem feleketinin ardından Yüksek Eğitim Kurumlarında ara verilen yüz yüze eğitim yeniden başlıyor. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının aldığı kararın ardından toplanan Kırıkkale Üniversitesi Senatosu, Pazartesi günü itibariyle isteyenlerin online, isteyen öğrenciler için devam zorunluluğu olmaksızın yüz yüze yapılabileceği kararını aldı. Alınan kararla ilgili bir duyuru yapan Kırıkkale Üniversitesi Senatosu “Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 30.03.2023 tarihli kararı doğrultusunda, Üniversitemizde dersler 03.04.2023 Pazartesi günü itibariyle; akademik birimlerimizin dersliklerinde ve ders programlarındaki saatlerde, hem yarıyıl başından beri devam ettiği gibi çevrimiçi hem de isteyen öğrenciler için devam zorunluluğu olmaksızın yüz yüze yapılacaktır. Ara sınavlar ise, uzaktan öğretim yöntemleriyle (proje, ödev, açık uçlu veya çoktan seçmeli soru vb.) yapılması kararı almıştır” ifadelerine yer verildi.
HABER: Yeliz ERDEM

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu