Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Evlere Maske Dağıttı

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçe Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kapı kapı gezerek vatandaşlara maske dağıttı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı’da korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda ilçede 5 bin adet ücretsiz koruyucu maske dağıtıldı. Başkan Tekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçede vatandaşların evlerine gidilerek 5 bin maskenin ücretsiz dağıtıldığını söyledi. Evde olmayan vatandaşlara ise maskelerin el değmeyecek şekilde kapı kollarına bırakıldığını dile getiren Tekin, “Vatandaşlarımız yeter ki evde kalsınlar. Her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Ayrıca tıbbi atık kutularını getirdik ve belirli noktalara yerleştirdik. Dağıttığımız maskelerin sokaklara ve normal çöp konteynerlerine atılmaması gerekir. Onları turuncu şekilde yeni aldığımız kutulara atmalarını rica ediyoruz” dedi.
Tekin, ilçe genelinde yapılan dezenfekte çalışmalarının ve diğer alınan tedbirlerin de uygulanmaya devam ettiğini kaydetti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x