Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Fair Play’a katkı sağlayacak ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kadın Kolları Üyeleri kısa bir süre önce Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanlığı’na seçilen Ali Rıza Koçoğlu’nu ziyaret ederek hem kendisini tebrik etti ve hem de kulübe BAL Ligi’nde başarılar diledi.

 

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanlığı’na kısa bir süre önce seçilen Ali Rıza Koçoğlu’nun önceki gün çok özel konukları vardı. AK Parti Kadın Kolları Üyeleri Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanlığı’na seçilen Ali Rıza Koçoğlu’nu ziyaret ederek hem kendisini tebrik etti ve hem de kulübe BAL Ligi’nde başarılar diledi. Partinin Kadın Kolları Başkanlığı adına Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Tülay Doğan Uğurer ve yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Koçoğlu’nu ziyaret ederek Kırıkkale’nin ismini taşıyan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’a BAL başarılar dileyerek, AK Partili kadınlar olarak kulübe ve takıma destek olacaklarını belirttiler.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Kırıkkale’de ilk kez bir partinin kadın kolları üyeleri şehrin adını taşıyan kulüp ve takıma destek ziyaretinde bulunurken, partili kadınlar takım ve kulübe desteğin yanı sıra maçlara kadın seyirci katılımını da sağlayacaklarını belirttiler. Ziyaretle ilgili bilgi verildi ve “Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı adına Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı sn. Tülay DOĞAN UĞURER ve yönetim üyeleri, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı olarak yeni göreve gelen Sn. Ali Rıza Koçoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

 

MAÇLARA KATILACAKLAR

Ak Kadınlar olarak her zaman şehrimizin ismini taşıyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a  BAL Liginde  desteğimizin tam olacağını ve lig maçlara kadınların katılımı konusunda sohbet ettik. Başkanımızın ve biz kadınların maçlara katılımı konusunda  hem fikir olması bizi memnun etti. Biz de şehrimizin bayan taraftarları olarak  Kırıkkale Anadolu  Sporumuzu daha üst liglerde görmenin  gururunu  yaşayacağımızı belirterek başarılar diledik. Başkan Koçoğlu Kırıkkale Büyük Anadoluspor bayrağı hediye etti”  açıklaması yapıldı.

 

KOÇOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve AK Kadınlara teşekkür eden Başkan Koçoğlu, Kırıkkale’de ilk kez bayanların kulüp ve takıma destek sağladığına dikkat çekerek bunun örnek olmasını diledi. Ziyaret anısına bayanlara kulüp bayrağı hediye eden Başkan Koçoğlu, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret ve maçlarda kadın taraftarların tribünlerde görülmesinin sahalarda fair play açısından olumlu bir yansıma yapması bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x