Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSon Dakika

FETÖ’cü Katilin Sevgilisi Gözaltında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖ’cü katilin sevgilisi gözaltında
Rus Büyükelçi Karlov’u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş’ın sevgilisi Kırıkkale’de gözaltına alındı.

SEVGİLİSİ KIRIKKALE’DE GÖZALTINA ALINDI!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un öldürülmesine ilişkin soruşturmasında yeni ayrıntılara ulaşıldı. Saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş’ın irtibatlı olduğu ByLock listesindeki bir polis gözaltına alındı. Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın haberine göre cep telefonu kayıtlarından (HTS) tespit edilen saldırganın kız arkadaşı da Kırıkkale’de gözaltına alındı.

HANGİ SORULAR SORULACAK?
Saldırganın son dönemlerde sık sık görüştüğü belirlenen sevgilisine sorgusunda Altıntaş’ın bağlantıları, görüştüğü kişiler, saldırı hakkında kendisi ile herhangi bir şeyler paylaşıp paylaşmadığı ve ideolojine yönelik soruların yöneltileceği kaydedildi!

EN ÇOK GÖRÜŞTÜĞÜ POLİS GÖZALTINDA!
Altıntaş’ın yoğun telefon irtibatı olan isimler de tek tek incelemeye alındı. Telefon trafiğinde ilk sırada yer alanlar arasında bulunan bir polis gözaltına alındı. Söz konusu olan polisin FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen ByLock listesindeki çevik kuvvet şube müdürlüğünde görevli bir polis memuru olduğu kaydedildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x