Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

FETÖCÜ OKULLAR VE STKLAR KAPATILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz´da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Bakanlar Kurulu´nca 81 ilde ilan edilen olağanüstü hâl (OHAL) uygulamasının ilk kanun hükmünde kararnamesi Resmi Gazete´de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
FETÖ’YE FİNANSÖRLER
Kararnamede önemli bir bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut hükümet ve Genelkurmay Başkanlığına darbe girişiminin sorumlusu olarak işaret edilen FETÖ terör örgütü ile ilgili görülen 35 sağlık kuruluşu, 934 okul, 109 öğrenci yurdu, 104 vakıf, bin 125 dernek, 15 üniversite ve 19 sendikanın kapatıldığı duyuruldu. Kapatılan dernek, sendika, sağlık kuruluşu ve okulların hazineye devredilmesine başlandı.
İŞTE O LİSTE
Kırıkkale´de ise Kırıkkale Anadolu İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AGİAD) Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, Kırıkkale Eğitimciler Derneği, Kırıkkale Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kırıkkale Özel Sakarya İlk Okulu, Kırıkkale Özel Sakarya Ortaokulu, Özel Kırıkkale Ulu Çınar Temel Lisesi, Özel Kırıkkale Gözde Temel Lisesi, Kırıkkale Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi Kırıkkale Özel Kızılırmak Lisesi, Kırıkkale Özel Gonca Anadolu Lisesi, Kırıkkale Özel Kızılırmak Fen Lisesi, Kırıkkale Özel Gonca Anaokulu, Kırıkkale Özel Kızılırmak ilkokulu, Kırıkkale Özel Kızılırmak Ortaokulu hazineye devredildi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x