Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

FETÖ’nün “askeri mahrem yapılanmasına” yönelik operasyon

Kırıkkale merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanması"na yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 3'ü daha tutuklandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) “askeri mahrem yapılanması”na yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 3’ü daha tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 20 askeri personelden F.U, G.D, İ.Y, F.T, İ.B, Ö.Ü, S.K, O.A, M.C, G.İ. ve O.İ’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.U, G.D. ve İ.Y, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden S.K. ve H.K’nin, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

TSK’nin “askeri mahrem yapılanması”na yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 20 zanlı, Kırıkkale merkezli Tekirdağ, Ankara, Tunceli, Mersin, Konya, Düzce, Balıkesir, İstanbul ve İzmir’de belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanmıştı. Daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 3’ü tutuklanmıştı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x