Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! KIRIKKALE'DE FUTBOLA DARBE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL GÜVENLİK KURULUNDAN İHANET KARARI
İl Güvenlik Kurulu Fikret Karabudak Stadında maç oynanmaması için Türkiye Futbol Federasyonuna yazı verdi. Kırıkkale Valiliğinde, Kulüp Başkanı ve ASKF Başkanı olmadan yapılan İl Güvenlik Kurulu toplantısında Fikret Kurabudak Stadında 3. Lig maçlarının oynanması risklidir şeklinde karar alındı. Alınan karar Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilerek bu hafta geçen sezonUN kupasını da alacağımız maçın Karabudak’ta oynanmasının önüne geçildi.
KARABUDAK, 3. LİGİN EN İYİ STATLARINDAN
Geçtiğimiz hafta tarla denilebilecek bir statta deplasman maçına çıkan Temsilcimizin, kendi evinde oynayacağı maçlara engel çıkartılması Futbol Kamuoyundan tepki topladı. 3 Lig takımları arasında en iyi statlardan biri olmasına ve birçok takımın sahası tarla ve virane görünümünde iken İl Güvenlik Kurulu tarafından futbol oynanamaz kararı taraftarları çileden çıkarttı. Sosyal Medya üzerinden konuyla ilgili paylaşım yapan taraftarlar “Deplasmanda tarlada oynayacağız ama bizim stadımız Saraçoğlu, Arena olmak zorunda. Bu karar bu şehre ihanettir.” ifadeleri ile yüklendiler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x