Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Futbol Şenliği Sona Erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de çocukları zararlı alışkanlıklardan koruman ve sosyalleştirmek amacıyla “Spor Olsun Projesi” hayata geçirildi. 

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Valiliği himayelerinde, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ortaklığında yapılan “Spor Olsun” projesinde turnuva süreci sona erdi.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Valilik himayelerinde yürütülen “Spor Olsun Projesi” kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce 8-13 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlenen “Futbol Şenliği” programına katılım sağladı.

60 takımdan oluşan 20 kulübün yer aldığı, yaklaşık 1200 öğrencinin faydalandığı proje kapsamındaki maçlardan birinin başlama vuruşunu yapan Vali Tekbıyıkoğlu, öğrencilerle ile vakit geçirdi.

Programa Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Soylu, Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, ASKF Başkanı Sırrı Zengin, MKE Kırıkkalespor Başkanı Mustafa Demirel, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Aygün antrenörler ve minik sporcular katıldı.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu