EkonomiGündemManşet

Gelinlikte yüzde 25 indirim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ŞİMDİ ELVİN GELİNLİKTE TÜM ÜRÜNLERDE YÜZDE 25 İNDİRİM VAR. 2015 YILI YENİ KREASYON GELİNLİĞİNİZİ ŞİMDİ ALIN, 2014 FİYATLARI İLE ÖDEYİN.

Nişan ve düğün yapacaklar şimdiden nişanlılık ve gelinlik bakmaya başladı. Birbirinden farklı ve ilgi çekici gelinlikler de vitrinlerdeki yerini aldı. 2015 yılının kreasyonunun en güzel ve farklı modellerini Elvin Gelinlik’te bulabilirsiniz. Yeni sezon ürünlerinde yüzde 25 indirim yapan Elvin Gelinlik, 2015 yılı yeni kreasyonunu 2014 yılı fiyatları ile görücüye sundu.

2015 MART SONU KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN
Kırıkkale’nin dışında da sipariş alan ve ulusal marka haline gelen Elvin Gelinlik, 2015 yılı yeni kreasyonunu görücüye sundu. Bu yılın modasının yine prenses olduğunu dile getiren Elvin Gelinlik İşletme Sahibi Hakan Görgel, fiyonklu eteklerin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Her gelir seviyesine göre gelinlik diktiklerini dile getiren Görgel, 2015 yılı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Görgel, hem kalite hem de uygun fiyat imkanları ile yine bu yılın gözdesi olacaklarını iddia etti.

PRENSES MODELİ BU YILDA MODA
Model ve güpürlerden bahseden Görgel, gelinlik modelinin kadının beğenisi ile erkeğin cüzdanı arasında gidip geldiğini söyledi. Fiyonklu eteklerin, Fransız güpürlerin ve balık modelinin bayanların gözdesi olduğunu dile getiren Görgel, ancak her yıl olduğu gibi bu yılda yine prenses modelinin moda olduğunu söyledi. Yüzde 25 indirim kampanya kapsamında hediyeler de verdiklerini kaydeden Görgel, tamamen müşteri memnuniyeti için çalıştıklarını ifade etti.

HER ŞEY DEĞİŞİR DÜĞÜN FOTOĞRAFI DEĞİŞMEZ
Gelinlik üzerine çığır açtıklarını ifade eden Görgel, bunu da katıldıkları fuarlarla ispatladıklarını ifade etti. Bayii ve mağaza hazırlıklarını da tamamladıklarını dile getiren Görgel, Ankara Keçiören’de şubeleri olduğunu söyledi. Görgel, “Fiyatlar bütçe ve beğeni ile ilgili. Bizde hem alt hem de üst sınır yok. Skalamız çok geniş. Bunun içinde her tabakaya, her gelir grubuna uygun bir gelinlik var.” dedi. Görgel, damat adaylarına da, “Bütçeleme yaparken gelinin taleplerine önem verin. Dilediği gelinliği alın. Çünkü ev, mobilya, her şey değişecek ama düğün fotoğrafı değişmeyecek. Burada yapılacak olan bütçeye uygun, hanımın beğendiği yerden gelinlik alıp mutlu olmak.” tavsiyesinde bulundu. Görgel, sezonu indirimlerle açtıklarını belirterek, “Gelin adaylarına 2015 yılı yeni sezon ürünleri ile hitap etmeyi diledik. Yenilik yapmak gerekiyor, çünkü sektörde doyum oluyor. Malum, kış aylarında belli modeller oluyor; bunlar bir birine benzer hale gelebiliyor. Biz modellerin adedini artırıp tüketiciye yeni seçenekler sunmayı temel aldık.” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu