EğitimGündemKırıkkaleManşet

Gençlerimiz sorunlarını konuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin 2015 yılı Mali Destek kapsamında Kırıkkale’den Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen  Tek STK Projesi “Erken Yaşta(Adolesen) Evlilikleri Önleme” Projesi büyük bir başarı ile devam ediyor.

 

“ÇÖZÜM ARAMASI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Proje kapsamında 3. eğitimi  Keskin Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür ​Yrd. Çocuk Gelişim Uzmanı H.Tuğba Kul ‘Ergen Gelişimi ‘ hakkında seminerine Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başarı ile gerçekleşti.  Dernek Başkanı ve Teknik Proje yöneticisi  Dr. Müzeyyen Özhavzalı  proje ile ilgili olarak: “Projemizin amacı erken evliliğin getireceği sorunlar konusunda 15-19 yaş arası gençlerde farkındalık olusturmak, bu gençlerin meslek edinme ve kariyerlerine odaklanmalarını sağlamaktır. Bu günkü seminerimizle gençlerimizin Ergen olma ve ergenliğin sorunları hakkında interaktif bir eğitim oldu. Yoğun katılım ve gençlerimizin bizlerle dertlerini paylaşması ve bu sorunlara uzman eğitmenlerimizle çözüm araması bizleri çok mutlu etti. İşte Projemizin başarısının bir göstergesidir” dedi.

 

GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİZ

Proje Yöneticisi Dr. Gamze E. Çiftçi ise “Projemiz sağlıklı ve yoğun katılımlı olarak devam ediyor. Her seminerden sonra gençlerin bizlere ve eğitmenlerimize daha çok soru sorması ve fikirlerini paylaşması bizlere “Geleceğimizi emanet edeceğimiz Gençlerimizle ilgili Güven duygumuzu artırıyor. İyi ki bu projeyi yapmak bizim Derneğimize nasip oldu “dedi. Öğrencilere Proje kapsamında bloknot, magnet vb. dağıtılarak program sonlandırıldı.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu