Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Gençlik haftasının açılışı yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her sene 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlamalar eşliğinde gerçekleştirilen Gençlik Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği için açılış programı 14 Mayıs 2015 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

 

GÖSTERİ YAPILDI

Programa Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür v. Adnan Vural, şube müdürleri, halkımız ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan programda, Kırıkkale Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Özlem Türken “Sporcu Andını” okudu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Adnan Vural  günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Programın sonunda Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi gösteri yaptı.

 

33’ÜNCÜSÜ KUTLANIYOR

Saat 11:00’de Kırıkkale Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin Kültür Merkezinde açmış olduğu resim sergisini ilimizin protokolü ve davetliler ziyaret etti. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Adnan Vural konuşmasında “Gençlerimizin,  serbest zamanlarında yapmış oldukları sanatsal – kültürel ve sportif etkinliklerini aktif olarak sergilemelerini, milli değerler etrafında toplumla bütünleşmelerini, görev ve sorumluluk duygularını geliştirmelerini sağlamak amacıyla, 15- 19 Mayıs tarihleri arasında tüm yurt genelinde büyük bir coşkuyla kutlanan gençlik haftasının bu yıl 33.’sünü kutlamaktayız”

 

SÖZ SAHİBİ OLACAK

“Hafta vesilesiyle kötü alışkanlıklardan, sağlığa zararlı keyif verici maddelerden uzaklaşmak, spora ve dolayısıyla vücut sağlığına daha çok önem vermek her gencin görevidir. Sevgili gençler, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.

Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni omuzlarınızda yükselteceksiniz”

 

SPORSEVERLER DAVETLİ

“Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız. Bu hafta bahar kadar güzel, güneş kadar sıcak hislerle vatan sevgisi pekiştirilmeli, yarınlara hazırlanan gençler olarak bilgimizi artırırken ahlaki temel değerlerimize dört elle daha sıkı sarılmak durumundayız.

Bu inançla gençlik haftasının Kırıkkale’mize, ülkemize ve tüm dünyaya; barış, huzur ve mutluluğa açılan bir kapı olmasını diliyorum. Gençlik haftası ilimizde de çeşitli sportif, kültürel – sanatsal etkinliklerle devam edecek olup bütün sporseverler davetlidir” dedi.

Gençlik haftasının açılışı yapıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Gençlik haftasının açılışı yapıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Gençlik haftasının açılışı yapıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Gençlik haftasının açılışı yapıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu