GündemKırıkkaleManşet

Gençlik merkezi itfaiye çalışanlarını unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Merkezi çalışanları ve üyeleri 1 Ekim 2015 tarihinde İtfaiyecilik ve Yangından korunma haftası münasebetiyle Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ziyarete Kırıkkale Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, Gençlik Liderleri ve üye olan gençler katıldı. Katılımcı gençlerle İtfaiye Müdürlüğü eğitim odasında İtfaiye Müdür Yardımcısı Koray Arslan tarafından teorik olarak yangın çeşitleri, nedenleri ve korunma yolları hakkında gençlerimizi ayrıntılı bilgilendirdi. İtfaiye çalışanları tarafından yangına müdahale konusunda bilgiler verildi. Ardından itfaiye ekipleri kurtarma aracı, müdahale aracı ve merdivenli aracın nasıl kullanıldığını uygulamalı olarak gençlere öğretildi. Olası bir alarm durumunda itfaiye ekiplerinin nasıl çalıştığı ise tatbikat yapılarak gençlere anlatıldı. Her an hazır kıta bizlerin hizmetini bekleyen, her yangında tehlikeye meydan okuyan değerli itfaiyeci personeli ile hasbihal eden katılımcı gençler İtfaiye personelin ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu