Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

General Manager NOMAC Enerji’den Kırıkkalespor’a Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyet gösteren General Manager NOMAC Enerji Kırıkkalegücü Futbol Gücü’ne maddi ve manevi destek sözü verdi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal ve Delice Belediye Başkanı  Turgut Özdem’i General Manager NOMAC Enerji Genel Müdürü Kürşat Büyüktuğrul’u ziyaret etti.

Yapılan sohbette Kırıkkale bir Cumhuriyet şehri olduğu ve Kırıkkale’nin büyümesi ve kalkınması için herkesin elinin taşın altına konması gerektiği söylendi.  Görüşmede esnasında Manager NOMAC Enerji Genel Müdürü Kürşat Büyüktuğrul, Kırıkkalegücü Futbol Gücü taraftarı olduğunu vurguladı. Her taraftar gibi Kırıkkale spora gerekli destek verileceğini her zaman yanında olduklarını söyledi.

Büyüktuğrul’a teşekkür eden Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal, “Kırıkkale sevdalısı olan   Büyüktuğrul’un bizleri misafir etmesi bizleri gururlandırdı. Karşılıklı görüşmede Kırıkkalegücü sporunun geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu sohbette iştirak eden Delice Belediye Başkanımız Turgut Özden’e de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

General Manager NOMAC Enerji Genel Müdürü Kürşat Büyüktuğrul da, “Biz Türkiye’de bulunan sayılı firmalar arasında yer alıyoruz. Kırıkkale’de bulunmaktan son derece mutluyuz. Kırıkkale geçmişi tarihi, töresi ve adetleri ile bir Anadolu şehri durumunda bulunuyor. Burada dostluklar çabuk kuruluyor. Herkes herkese yardım ediyor. Kırıkkale benim özüm oldu.”diye konuştu. Delice Belediye Başkanımız Turgut Özden ise, gelişen diyalogtan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Daha sonra Başkan Akbal, Büyüktuğrul’a Kırıkkalegücü forması hediye etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu