Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Geri dönüşüme uygun çöp kutuları

Sık rastlanan iklim krizi haberlerine denk gelmemek neredeyse mümkün değildir. Bilim insanlarının çoğunluğu ile doğruluğunda hem fikir olunan kavram hayatımızda yaklaşık olarak 20 senedir bulunuyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sık rastlanan iklim krizi haberlerine denk gelmemek neredeyse mümkün değildir. Bilim insanlarının çoğunluğu ile doğruluğunda hem fikir olunan kavram hayatımızda yaklaşık olarak 20 senedir bulunuyor. İklim 1850 yılından günümüze gelene kadar neredeyse 1 C derece artmıştır. İlk etapta yüksek gibi görünmeyen bu rakam dünyanın kapladığı alan bakımından genele vurulduğunda oldukça tehlikeli olabilmektedir. Son günlerde yaşanan krizlerin başlıca sebepleri arasında gösterilen iklim krizi insanlar da bir takım algılar oluşturmaktadır. Hayatımızda ki değişimler bunlara örnek olarak gösterilmektedir. Araç ve otomobillerden salınan gazlar bu konuda önemli derecede rol oynamaktadır. Geri dönüşüm arayışı ise kaynakların sınırlı olmasından kaynaklıdır. Zeyrek Konteyner imal ettiği geri dönüşüm kovaları sayesinde müşterilerine sosyal olarak katma değer sağlamaktadır. Bunun yanında hizmete uygun olarak yapılan tasarım ve malzeme seçimi de önemli rol oynamaktadır. Bina içi kovalarda veya dışarıda kullanılacak kovalarda paslanmaz çelik imkânları ile zor şartlara dayanma koşulları sağlanmaktadır. Bireysel olarak çözüm önerileri daima sunulmaktadır. Bu sebeple kullanıcıya en uygun kaliteli ve maliyetli ürünler sunulmaktadır.

Tasarım, Kalite ve Özgüven

İşini severek yapmış olmanın verdiği gurur ve özgüven ile birçok değerli tasarım yapılmıştır. Ürün çeşitliliğine önem veren Zeyrek konteyner müşterilerine bir birinden farklı boyutlara sahip çöp konteyner imkânları sunmaktadır. Firma çatısı altında aynı zamanda telefon veya e-mail yolları ile ücretsiz danışmanlık hizmeti alabileceğiniz personel de bulunmaktadır. Teslimatlar sürekli olarak hızlı bir şekilde yapılmaya çalışılmaktadır. Ürün kategorileri içerisinde aynı şekilde sıfır atık kovaları da yer almaktadır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x