GündemManşet

Güneş balçıkla sıvanmaz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Güneş balçıkla sıvanmaz

Asrın Okulları’nda yapılan bursluluk sınavı, Asrın Koleji’nin Kırıkkale’de başarının tek adresi olduğunu gösterdi. Sınavın her iki oturumu da büyük bir yoğunlukla tamamlandı.

 

İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ

Özel Asrın Koleji 5 her yıldır yaptığı gibi bu yılda bursluluk sınavını gerçekleştirdi. Yapılan sınava 2. 3. 4. 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencileri katıldı. Bin 500 öğrencinin başvurduğu sınavda iğne atsan yere düşmeyecek bir görüntü meydana geldi. Okulun verdiği eğitimin en üst seviyede olduğunu bilen Kırıkkale halkı bu fırsatı kaçırmamak için okulda hazır bulundu.

 

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Okul müdürü Numan Karaca öğrencileri içeri almadan önce yaptığı konuşmada: ”Biz bugün ve beş yıldır burada siz değerli öğrencilerimize daha iyi ve daha nezih bir eğitim vermek için varız. Bizler Asrın Koleji olarak çok Büyük bir aileyiz ve bu ailenin fertlerini de en güzel yerlerde görmek en büyük amacımızdır. Sizleri de bu büyük ailenin bir ferdi olmaya bekliyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgi de bunun kanıtıdır. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

Haber: Ertan Ocak

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x