Yahşihan

Hacıbey Toki Mahallesi Muhtar Adayı Böyter’den örnek vaatler

Yahşihan ilçesine bağlı Hacıbey Toki Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fevzi Böyter, yaptığı ve yapacağı vaatleri sıraladı.Su, elektrik kesintileri ve vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacağını belirten Fevzi Böyter açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesine bağlı Hacıbey Toki Mahallesi’nde muhtar adayı olan Fevzi Böyter, yaptığı ve yapacağı vaatleri sıraladı.Su, elektrik kesintileri ve vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacağını belirten Fevzi Böyter açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ
Gençleri spora teşvik edeceğini ve sağlık seminerleri düzenleyeceğini belirten Böyter; Mahallemizin daha huzurlu ve güvenli bir mahalle olması için daha önceden uyuşturucu ile mücadele ettiğim mahallemizde yıllardır gençlerimize kötü örnek olacak yasaklı maddelerin karşısında durdum ve hala da bu konuda aktif haldeyim sizlerin de yetkisini alarak mahallece ortak bir güç haline gelerek uyuşturucu ile mücadele etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz, etmekteyiz. Bu konuda da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için daha önceden kurduğum Boyter Spor Kulübüne mahallemizde bulunan tüm gençleri çeşitli branşlarda (futbol, basketbol,veleybol vb.) kulübümüze teşvik edeceğiz. Ayrıca gençlerimize Boyter Spor Kulübünde çeşitli zamanlarda sağlık seminerleri düzenleyip onları bilinçlendirme çalışmaları yapacağız” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x