Eğitim

Hacılar’da Öğrencilere Ücretsiz Servis

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için başlattığı ücretsiz servis uygulaması yeni eğitim öğretim döneminde de devam ediyor. Hacılar Belediyesi öğrencilere ulaşım desteğinde bulunuyor ve bu sayede eğitim yolunda engeller kaldırılıyor. Öğrenciler merkezde belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. 

HABER: TAHİR ERDEM

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu eğitime her alanda destek vermeye devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde de ücretsiz servis uygulamasının devam ettiğine işaret eden Belediye Başkanı Koyuncu “Sabah saat 07.00’de başlayan ücretsiz ulaşım hizmeti ile Hacılar kasabasındaki öğrenciler, Kırıkkale Merkezde bulunan okullarına kolayca taşınıyorlar.

Bu hizmet sayesinde öğrenci velileri ekonomik anlamda önemli bir yükten kurtulurken, çocuklarının güvenli bir şekilde okula gitmeleri sağlanıyor. Aynı şekilde eğitim günlerinin sonunda, saat 16.00 ve 17.00 saatlerinde iki ayrı sefer şeklinde düzenlenen ücretsiz ulaşım hizmeti ile öğrenciler, okuldan evlerine güvenli bir şekilde dönüş yapabiliyorlar.

Bu hizmet, ailelerin işlerini daha rahat bir şekilde sürdürmelerine olanak tanıyor ve çocukların okuldan dönüş saatlerini beklemelerine gerek kalmıyor” dedi. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun bu uygulaması, kasaba halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu