Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hakkari’de kalbimizden vurulduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, geçtiğimiz gün hain terör örgütü tarafından Hakkâri’de yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Karabacak, “Bizler Hakkâri’de kalbimizden vurulduk. Allah, vatanı için mücadele veren tüm evlatlarımıza yardım etsin, dualarımız onlarladır” dedi.

 

Hain terör örgütü tarafından geçtiğimiz gün Hakkâri’de meydana gelen saldırı hakkında Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak açıklamalarda bulundu. Karabacak, “Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde yaşanan çatışmada 6 askerimiz şehit olmuş, 8 askerimiz yaralanmış, bu çatışma neticesinde bölgeye gitmek üzere havalanan helikopterimizin teknik bir arıza nedeniyle kaza kırıma uğrayarak düşmesi sonucu 2 askerimizin daha şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik ”ifadesinde bulundu.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK

Karabacak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Son aylarda terörle mücadele noktasında bölgede yoğun çatışmalar yaşanırken, ne yazık ki 500’ü aşkın vatan evladımızı şehit vermiş bulunmaktayız. Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hainler bilmelidirler ki, sonları hüsrandır. Bizden bir çakıl taşı dahi alabileceğini sananlar derin bir yanılgı içindedirler.

Milletimizin geleceğine yönelik sinsi planlar asla tutmayacak, Türk milletinin birliği, dirliği ve beraberliği ilelebet devam edecektir.”

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x