Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Hakkınızı Helal Edin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakı’ bünyesinde seçimlere giren İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs seçimleri sonucunda Kırıkkale’de milletvekilliğini kazanan Mustafa Kaplan’a, Ahmet Önal’a ve Halil Öztürk’e hayırlı olsun dileklerimi ileterek, ‘Seçim sonucunun ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim’ dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Orhan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bir aydır güzel Kırıkkale’mizin her karış toprağında bizlere kapılarını açan, o güzel kalplerinde bizlere yer veren, dualarıyla, tebessümleri ile samimiyetlerini gösteren, bizi kocaman sevgileri ile kucaklayan sevgili hemşehrilerim; hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sizlerle birlikte olmak, bir bardak çayınızı içmek, bir selamınızı almak o kadar değerli ki. Ben Kırıkkaleliyim. Ne mutlu ki bu şehrin bir evladıyım, sizlerin kardeşi, dostu, arkadaşıyım. Bir aydır bizleri dinlediniz. Şimdi söz sırası sizde.

Biliyoruz ki en doğru kararı vereceksiniz. Vereceğiniz kararın ülkemize, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Süreç içerisinde bir kusurumuz oldu ise sizlerden helallik istiyorum, hakkınızı helal edin. Ayrıca ilk günden bu yana kapı kapı gezip en büyük emeği sergileyen partimizin vefakar temsilcilerine, teşkilatımızın her kademede ki tüm mensuplarına da teşekkür ediyorum.

İYİ’liğin hakim olduğu güzel günlerde buluşmak dileğiyle” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu