Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Halil Özaslan İstifa Etti

Yaklaşık 2 yıldır Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Halil Özaslan işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşık 2 yıldır Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Halil Özaslan işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etti.  

BU BİR VEDA DEĞİL, FATİHA’DIR

İstifa gerekçesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Özaslan “Yaklaşık 2 yıl boyunca şanla, şevkle, gayretle, âşkla, muhabbetle ve onurla yürüttüğüm AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden işlerim dolayısıyla istifa ediyorum. Desteğiyle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp gücümüze güç katan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, MYK ve MKYK üyelerimize, Milletvekilimiz Ramazan Can’a, İl Belediye Başkanımız  Mehmet Saygılı’ya, İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza ve her biri birbirinden kıymetli değerli yönetim kurulu üyelerime, kıymetli yol arkadaşlarıma emekleri, gayretleri ve mücadeleleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan aileme de özellikle teşekkür ederim. Bu Davanın mayasında annesini, babasını, kardeşini, eşini, çocuklarını ve eşini evinde bırakıp adeta bir sefere çıkarcasına yola çıkan yiğitlerin aşkı var, heyecanı var, inancı var. İşte bu aşk ve gayretle hedef 2023. Bu bir veda değil, Fatiha’dır” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x