Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hayal kurun ve asla vazgeçmeyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Damla Topluluğu ilk salon faaliyetini gerçekleştirdi. 500 katılımcının olduğu faaliyette Motivasyon İkizleri Mustafa ve Kemal Altıntaş tarafından farkındalık semineri verildi.

 

FARKINDALIK SEMİNERİ

Kırıkkale Üniversitesi Mavi salonunda yapılan etkinliğe 500 katılımcı ile birlikte Erciyes Üniversitesi Damla Topluluğu ekibi ve Damla Genel Koordinatörü İlyas Tan da eşlik etti. Etkinlik kapsamında Motivasyon İkizleri Mustafa ve Kemal Altıntaş tarafından, kendilerine özgü bir anlatım ile katılımcı gençleri eğlendirirken düşündüren, düşündürürken de manevi duygu vermeyi amaçlayan farkındalık semineri verildi.

 

HAYATIN PEŞİNDEN Mİ? YOKSA..

Etkinlik kapsamında Motivasyon İkizleri Mustafa ve Kemal Altıntaş güncel olaylar ve dünya teknolojileri hakkında nokta atışı sorular sorarak bir nevi gençlerin özgüvenlerini arttırmak ve inovatif düşünmeye sevk eden motivasyon ikizleri, “Hayatın peşinden mi? Yoksa Hayatınızın peşinden mi gideceksiniz?” sorusunu yönelttikten sonra “Çok okuyun çok araştırın ve çok sorgulayın” “hayal kurun ve asla vazgeçmeyin” şeklinde çeşitli tavsiyelerde bulundular.

 

EN CAN ALICI YER

Seminer hakkında bilgiler veren Damla Topluluğu Başkanı Sümeyye Sertkaya, “Geleceğin teminatı olan gençlere motivasyon konuşmaları yapan Motivasyon İkizleri, etkinlik esnasında güncel olaylar ve dünya teknolojileri hakkında nokta atışı sorular sorarak bir nevi gençlerin özgüvenlerini arttırmak ve inovatif düşünmeye sevk ettiler” diye konuştu. Etkinliğin en can alıcı yerinin ise ‘Farklı olun ve Fark Yaratın’ cümlesi olduğunun altını çizen Sertkaya, “Farkı yaratın ki hem kendinize hem de vatanınıza bir katma değer sağlamış olun demeleri dinleyen gençlerimizi çok etkiledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

“Bu anlamlı organizasyonda bizi yalnız bırakmayan ve katkı sağlayan değerli sponsorumuz KİTAPSEÇ firmasının yönetim kurulu başkanı Ali Candan beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz Motivasyon İkizlerini Kırıkkale Üniversitesi’nde ağırlamaktan çok mutluluk duyduk. Bizi yalnız bırakmayan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü’ye, KYK İl Müdürü Haluk Karahan ‘a, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçi’ya ve bize katkı sağlayan değerli sponsorumuz KİTAPSEÇ firmasının yönetim kurulu başkanı Ali Candan’a çok teşekkür ediyoruz”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x