Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Hemşehrimiz Arif Çankal Malatya Emniyet Müdürü Oldu

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayınlandı. Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Bolu Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Malatya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Arif Çankal getirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayınlandı. Malatya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hemşehrimiz Arif Çankal getirildi.

ARİF ÇANKAL KİMDİR?

Sayın Arif ÇANKAL, 1966 yılında Kırıkkale’de doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Güvenlik Daire Başkanlığı’nda Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.

1998 – 1999 yılları arasında Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nda, 1999 – 2002 yılları arasında Muş ilinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde, 2002 – 2012 yılları arasında Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nda farklı rütbelerde görev yaptı. Çalıştığı birimlerle ilgili olarak çoğunluğu Terörle Mücadele olmak üzere birçok uzmanlık kursu aldı ve bu konularla ilgili olarak birçok eğitim verdi.

2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. 2013 yılı Aralık ayına kadar Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi görevini yürüttü. 20 Aralık 2013 tarihinde Güvenlik Daire Başkanlığı görevine getirildi. Güvenlik Daire Başkanı olarak 44 ay görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın 19.08.2017 tarihli Kararnamesi ile Burdur İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 2019 yılında merkeze alınan Çankal, 02.08.2023 tarihli kararname ile Malatya Emniyet Müdürü oldu. Aynı zamanda Kamu Yönetimi mezunu olan Sayın ÇANKAL evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x