Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hemşehrimizden anlamlı destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bakırköy cezaevinde tutuklu olan sanatçı Deniz Seki’yi sanatçılar ziyaret etti. Kırıkkaleli Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar’da ziyarette sanatçılara eşlik etti.

 

KIRIKKALELİ BAŞSAVCI VEKİLİ UYAR EŞLİK ETTİ

Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri, Nükhet Duru, Özgün, Reyhan Karaca, Yeliz, Zara ve Özgür Aras, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde Deniz Seki’yi ziyaret edenler arasındaydı. Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras tarafından organize edilen görüşmede, ünlü isimler, şarkılarını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde yatan Deniz Seki ve mahkum arkadaşları için söylediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar da sanatçılara eşlik etti.

 

HAPİSTEN ÇIKINCA 7/24 EKRANLARDA

Sancılı bir yılı ardında bırakan Deniz Seki ise yeni yılda özgürlüğüne kavuşacak olmanın sevincini yaşıyor. 2017’nin ortalarında mahkumiyeti sona erecek olan sanatçının daha şimdiden televizyon yapımları ve konser mekanları ile anlaştığı söyleniyor. Yeni yılda adını sıkça duyacağımız Deniz Seki, ekranlarda bi reality show ile karşımızda olacak. Seki’in hapishaneden çıkmasıyla birlikte yaşayacağı her şey kayıt altına alınacak ve 7/24 ekranlara taşınacak.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Sanatçılar, Seki’nin ziyaretinde sanatçılara eşlik eden hemşerimiz Başsavcı Vekili Uyar’a gösterdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, Startv ekranlarında Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunduğu Duymayan Kalmasın programında da ziyaret geniş yer buldu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x