Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Her Çarşamba Yöresel Sanatçılarımız Öğretmen Evinde

Kırıkkale Valiliği Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonuyla Kırıkkale Öğretmenevi'nde her çarşamba aksamı düzenlenen "Ustalar Topluluğu" etkinliğine halkımız yoğun ilgi gösteriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonuyla Kırıkkale Öğretmenevi’nde her çarşamba aksamı düzenlenen “Ustalar Topluluğu” etkinliğine halkımız yoğun ilgi gösteriyor.

DEVAM EDECEK

17 Ağustos Çarşamba günü “Taşan Kardeşler”in katıldığı etkinlik de halkımız tarafından büyük beğeni topladı. Kırıkkale Ögretmenevi bahçesinde nezih bir ortamda etkiliğe katılanlar, sanatçıları dinlerken ikramlarla hoşça vakit geçirdiler. Kırıkkale’nin yöresel sanatçılarının ve gruplarının katıldığı etkinlikler ağustos ayı boyunca her çarşamba akşamı Kırıkkale Öğretmenevi bahçesinde devam edecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x