GündemManşet

Her geçen gün artıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çevre Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, “Gelişen teknolojinin hayatımıza getirdiği rahatlık yanında bu gelişmenin tabiata ve çevreye verdiği kirliliğin boyutu maalesef her geçen gün hızla artmaktadır” dedi.

 

ETKİLEŞİM İÇİNDE BULUNUYOR

Atar, mesajında, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında daha sağlıklı bir çevrenin oluşması için kentte çeşitli etkinliklerle çevre kirliliğinin etkilerine ve sonuçlarına dikkat çekmeye çalıştıklarını ifade etti. Atar, insan ve tabiat varlıklarının birbirleriyle sürekli etkileşim içinde bulunduğunu vurguladı.

 

EKOLOJİK HAYATA ZARAR

“Gelişen teknolojinin hayatımıza getirdiği rahatlık yanında bu gelişmenin tabiata ve çevreye verdiği kirliliğin boyutu maalesef her geçen gün hızla artmaktadır.  Yaşamı daha mükemmel hale getirmek, daha sağlıklı ve konforlu bir ömür sağlayabilmek için gerek kırsal gerekse kentsel alanlarda doğal kaynakların bozulduğu, su, hava ve toprak kirlenmesi, doğal ekolojik hayata zarar verilmesi son yıllarda inkar edilemez bir gerçek haline gelmiştir.”

 

TEMEL HEDEFLERİMİZ

“Bu sebeple çevre ve çevre kirliliği hızla değişen dünyanın ana gündemi haline gelmiştir. Gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak için çevre dostu teknolojilerinin daha da geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması gerekiyor. Çevre kalitesini artırmak, havasıyla, suyuyla, yeşil alanlarıyla, temiz bir çevre oluşturmak temel hedefimiz.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x