GündemKırıkkaleManşet

İhracat yüzde 212,4, ithalat yüzde 331 arttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kırıkkale’de ihracat ve ithalat oranları arttı. TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir’de ithalat ve ihracat oranları artarken Niğde’de ihracat artarken Aksaray’da da ithalat azaldı.

KIRIKKALE’DE ARTIŞ

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kırıkkale’de ihracat ve ithalat oranları arttı. TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir’de ithalat ve ihracat oranları artarken Niğde’de ihracat artarken Aksaray’da da ithalat azaldı. TÜİK Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Nevşehir’de ihracat yüzde 33,7, ithalat yüzde 96,1, Kırıkkale’de ihracat yüzde 212,4, ithalat yüzde 331, Kırşehir’de ihracat yüzde 38,3, ithalat yüzde 44,9 arttı. Aksaray’da ihracat yüzde 53,7 artarken ithalat yüzde 1 azaldı, Niğde’de ise ihracat yüzde 2,6 azalırken ithalat ise yüzde 13,9 arttı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x