Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimlerinde ilk defa oy kullanacak Kırıkkaleli gençler AK Partili adaylarla buluştu.

HABER: YELİZ ERDEM

İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a programı kapsamında ilk defa oy kullanacak gençler AK Partili adaylarla buluştu. Programa Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mustafa Kaplan, teşkilat üyeleri ve gençler katıldı. Kırıkkale evlerinde yapılan toplantıda gençler sorularını yöneltti AK Partili aday Kaplan cevaplandırdı.

Milletvekili adayı Kaplan “Davamızın, çabamızın, vizyonumuzun emanetçisi gençlerimiz ile bir araya geldik. Bu kutlu dava yolunda bizimle birlikte olan gençlerimizle hem 14 Mayıs için hem de #TürkiyeYüzyılı için sözleştik. Allah’a şükürler olsun ki ülkemizin geleceğini teslim ederken gözümüz arkada kalmıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılı, Gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve hedefine ulaşacaktır. Gençlik İçin Hemen Şimdi” ifadesini kullandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale için hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Saygılı “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” Programı kapsamında Milletvekili Adayımız Mustafa Kaplan, İl Başkanımız Bahadır Kılıç ve yönetimimiz ile birlikte güvencemiz, umudumuz ve istikbalimiz sevgili genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’miz gibi bizim de gençliğe olan güvenimiz ve hayatın her alanındaki desteğimiz daima sürecek” dedi.

Toplantıda gençler AK Partili adaylara destek sözü verirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu