GenelGündemKırıkkaleManşetSiyaset

İstikrar Bozulmamalı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İSTİKRAR BOZULMAMALI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İSTİKRAR BOZULMAMALI – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Atalay esnaf ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclis Başkanlığı ve üyeliği döneminde Kırıkkale’nin bütün köylerine hizmet götürdüklerini dile getiren Atalay “Allah nasip eder göreve gelirsek AK Parti Türkiye Yüzyılı vizyonunu çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı eski İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, saha çalışmalarını sürdürüyor. Atalay, şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya gelerek yaptıkları ve göreve gelmeleri durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verip destek istedi. Atalay, 20 yıllık AK Parti iktidarlarında her vatandaşın hayatına dokunan icraatlar ortaya konulduğunu, hizmetlerin devam etmesi için ülkedeki istikrarın bozulmaması gerektiğini vurguladı. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Ak Parti iktidarının hizmetlerinin Kırıkkale’nin en ücra köşesine kadar uzanması için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerine belirten Milletvekili aday adayı Atalay “Her seçim önemlidir ancak bu seçim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmek için daha da büyük önem kazanmıştır. Her seçimde partimize rekor seviyede oy vererek iktidarına katkıda bulunan Kırıkkaleli hemşehrilerimizin bu dönemde yine en yüksek oyla partimizin iktidarına katkıda bulunacağına inanıyorum. Allah nasip ederde göreve gelirsek Türkiye Yüzyılı vizyonunu çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam” dedi.
HABER: Yeliz ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x