Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

İxirhost Üzerinden Kolay Domain Sorgula

İksir İnternet Hizmetleri A.Ş ilk olarak 2005 yılında kurulmuştur. Ardından günümüze kadar ilerlemelerini sağlamıştır. Hosting servislerini üreterek ilerlemektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İksir İnternet Hizmetleri A.Ş ilk olarak 2005 yılında kurulmuştur. Ardından günümüze kadar ilerlemelerini sağlamıştır. Hosting servislerini üreterek ilerlemektedir. Geçen 16 yıllık süre zarfında teknoloji ile yakından ilerleme sağlamıştır. İnternet kullanımını son derece uygun olarak kullanmış ve inovatif hizmetler sunmuştur. Arka planda yer alan uzman kişilerle birlikte çok daha kaliteli bir hizmet akımı sağlanmaktadır. Sorunlarınız ve ihtiyaçlarınız her ne ise buna yönelik ilerlemeler sağlanır.

Web sitesi kurma aşamasındaysanız ve henüz domain üzerinde karar veremiyorsanız İxirhost sizlere yardımcı olur. Domain satın alırken domain tescil işlemlerinizde yapılır. Ayrıca sizleri düşünerek domain yönetim panelini Türkçe olarak sunar. Bu sayede işlemleri çok akıcı bir şekilde sürdürmeniz mümkün olur. Yıl boyu da en ekonomik fiyatlarla devam edersiniz. Hiçbir şekilde sizleri sürpriz ani artışlı fiyatlar beklemez. Kendi isim sunucunuzu oluşturduktan sonra web sitenizi ve markanızı da daha değerli hale getirebilirsiniz. Yüzlerce domain uzantısından sizler için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Domain Uzantıları

İxirhost üzerinde yüzlerce farklı domain uzantısı mevcuttur. Her bir domainin süresi 1 yılla sınırlıdır. Sizler için en uygun olan uzantıdan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca domain tescil, domain transfer ve domain yenileme işlemleri arasında fiyat farkı yoktur. Hepsi aynı şekilde devam eder. Son derece ekonomik fiyatlar ile birlikte hayallerinize bir adım daha yaklaşın.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/alanaditescil

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x