Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İyi Parti 5 yaşında

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı, partinin 5. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla önceki gün bir etkinlik gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı, partinin 5. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla önceki gün bir etkinlik gerçekleştirdi.

ÇELENK TÖRENİ YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı, partinin 5. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla önceki gün bir etkinlik gerçekleştirdi. İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı ve toplu görüntü verildi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın başkanlığındaki teşkilat adeta gövde gösterisi yaptı. Başkan Altınışık, “Beş yıllık kısa bir süre içerisinde gerçekten Türkiye’de iktidar olmaya yakın bir parti var. Biz iktidar olmak için çıktık bu yola iktidar olacağız” dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

2017 yılında Genel Başkan Sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti 5’inci yıl dönümünü tüm teşkilatlarda olduğu gibi Kırıkkale Teşkilatından da kutluyor. İYİ Parti İl Başkanlığı da bu kapsamda önceki gün Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. İlk olarak çelenk takdimi ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Törene İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, İYİ Parti İlçe Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı.

İKTİDARA EN YAKIN PARTİYİZ

Burada açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Altınışık, “Bu İYİ Parti’nin 5’inci yaş kutlaması, bu kutlamaların hepsinde il başkanı olarak kutlamalara katıldım. Bundan sonraki kutlamayı muhalefette olan değil iktidarda olan İYİ Parti olarak kutlayacağız. Yola çıkamaz, yürümez dedikleri zamanda bu parti kuruldu ve bugün iktidara en yakın olan parti olduk. Bugün Kırıkkale’de binlerce üyeyi aşmış bir teşkilatız ve Kırıkkale’de birinci parti olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. İlçe başkanlarıma, bu partiye gönül vermiş arkadaşlarımıza özellikle kadınlarımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü sizlerin varlığı bizi iktidara taşıyacak” dedi.

6.YILDA İKTİDARIZ 

Partiden yapılan resmi açıklamada ise “İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz, Gençlik Kolları Teşkilatımızla birlikte partimizin 5. Yılı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunduk. Önümüzdeki sene 6. yılımızda iktidar partisi olarak çelenk törenimizi gerçekleştireceğiz inşallah. Az kaldı” bilgisi paylaşıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x