Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti’den STK’lara seri ziyaretler

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın STK’lara yönelik ziyaretleri sürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın STK’lara yönelik ziyaretleri sürüyor.

ZİYARETLER YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın STK’lara yönelik ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapan STK’ların başkanlarını ziyaret eden İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri, hem hayırlı olsun dileklerini iletiyorlar ve hem de sorun ve taleplerini dinliyorlar. Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün yine STK ziyaretlerinde bulundular. Oda başkanlarını ziyaret eden parti yöneticileri Kırıkkale ve Türkiye genelinde sohbet etme imkanı buldular. Esnaf temsilcisi de olan oda ve STK başkanları ile esnafların durumu konuşuldu.

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretlerde ilgili açıklama yapıldı ve “İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak bugün STK ve Esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Yapmış oldukları kongreler neticesinde yeniden seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Köksal TONGA’ya,  Sebzeciler Odası Başkanı Sn. Orhan İBA’ya, Kahveciler Odası Başkanı Sn. Adnan ÇATALOK’a ve Özel Şalida Sürücü Kursu Sahibi Sn. Ömer AYÇİÇEK’e misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür eder, görevlerinde üstün başarılar dileriz” bilgisi paylaşıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x