Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

İyi Parti’ye büyük ilgi

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı Çelebi ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin yüksek olması dikkat çekt

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı Çelebi ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin yüksek olması dikkat çekt

GENİŞ KATILIM OLDU

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı Çelebi ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin yüksek olması dikkat çekti. Partiye katılım töreni de düzenlendi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın da yer aldığı program partinin gövde gösterisine dönüştü. Yeniyapan köyü ile birlikte çevre köylerden bir çok kişi programa katılarak partiye destek görüntüsü verdiler. Programda Başkan Altınışık, köylülerle yakınan ilgilendi ve sohbet etti. İyi Parti’nin çiftçiye, tarıma, hayvancılığa ve ziraate yönelik projeleri ve programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

PROGRAM BİLGİSİ VERİLDİ

Partiden programla ilgili açıklamada, “İYİ Parti Teşkilatları olarak Çelebi İlçemizin Alıcı Yeniyapan köyüne misafir olduk. Köy sakinlerimizle ve davete icabet eden muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu organizasyonda emeği geçen Ankara Yenimahalle İlçe Başkanımız Kemal Dursun Tekin ve Yeni Mahalle Teşkilatına, Sn. İbrahim Özdemir Bey’e, köy muhtarımıza, misafirperverliklerinden dolayı aramızda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Çelebi İYİ olacak” bilgisi verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x