Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

“İYİ’ler Kervanı Yolda”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “İYİ’ler Kervanı Yolda” sloganıyla başlattıkları Türkiye turuyla ilgili, “Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak.” dedi.

ÇOK AĞIR BİR KRİZ YAŞIYORUZ

Özdağ, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “İYİ’ler Kervanı Yolda” sloganıyla Türkiye turu başlattıklarını, bu çalışma kapsamında Türkiye’yi gezeceklerini söyledi. Türkiye’nin çok ağır birkaç krizi birden yaşadığını savunan Özdağ, bu sıkıntıları il il, ilçe ilçe dolaşarak yerinde göreceklerini ifade etti. Özdağ, “Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak. Gerçekten çok ağır bir kriz yaşıyoruz. Toplumun bütün sektörleri bu ağır kriz altında büyük fedakarlıklara katlanmak zorunda kalıyor.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x