Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı Sahasında İnceleme

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı 1. Etabında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı 1. Etabında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DA İZLETİLDİ
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ile Jandarma Lojistik Depo Komutanlığının sahasında incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu’na, yürütülen çalışmalara ilişkin brifing sunuldu.15 bin dönümlük alan içerisine yapılacak olan Jandarma Lojistik Depo Komutanlığında 7500 personelin görev yapacağı belirtilirken, Türkiye çapında Jandarma tatbikatlarının yapıldığı ortak eğitim alanının da konuşlandırılacağı ifade edildi.Projenin teslim tarihinin Temmuz/2024 olduğu ama hızlı yürütülen çalışmalar sayesinde 2023 yılı sonunda teslim edileceği belirtildi.İncelemeler esnasında Vali Tekbıyıkoğlu’na arazi çalışmaları esnasında videoya kaydedilen çalışmalar da izletild

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x